Rataplan Spijkenisse

 

 

SPIJKENISSE – Sinds 2 februari weten inwoners van Spijkenisse, gelegen op het eiland Putten onder de rook van Rotterdam, de weg naar de kringloopwinkel aan de Groene Kruisstraat prima te vinden. Verdeeld over begane grond en bovenverdieping meet de verkoopruimte maar liefst 2600 vierkante meter. Daarmee is de winkel gelijk de grootste onder de paraplu van Stichting Rataplan. 

 
Vlakbij de ingang runt Hassan zijn fietswerkplaats, waar gebruikte tweewielers en andere fietsonderdelen verkocht worden. Boven oogt het nog ruimer. Tussen de opgestelde bedden en meubels ligt een breed wandelpad. Hier staat ook het bruin- en witgoed opgesteld. De liefhebber van boeken (gesorteerd op genre), speelgoed kan hier zijn hart ophalen. Er staan zelfs enkele orgels, waarvan er regelmatig één wordt bespeeld door een muzikale klant. 
 
Rataplan werkt in Spijkenisse nauw samen met Reinis, de regionale afvalverwerker. Ook wordt bij inzameling van grof afval nog bruikbaar materiaal apart gehouden en bij Rataplan ingeleverd. Spullen worden gebracht en gratis opgehaald door de eigen Rataplan-vrachtauto. Op telefoonnummer 088-8282 782 kunt u een afspraak maken
Daarnaast werkt Rataplan ook samen met het SW-bedrijf Welplaat, waardoor mensen met een arbeidshandicap een werkplek geboden wordt of een werkervaringsplek.
Voor de kringloopwinkel is parkeergelegenheid voor zo'n zestien auto's. Die capaciteit schiet soms, zoals op de drukke marktdag op dinsdag, wat te kort.


Uw spullen zijn welkom

Maak een ander blij met uw overbodige spullen en breng ze naar de Rataplan-kringloopwinkel bij u in de buurt. Onze mensen helpen u graag met uitladen. Ophalen kan ook. Wij doen dit gratis en vakkundig.

Kijk hier in welke spullen we wel/niet geïnteresseerd zijn. U kunt telefonisch een afspraak maken op telefoonnummer

088-8282782 

 

Maakt u liever online een afspraak dat kan via onderstaande link http://www.ophaalafspraak.nl/booxs-ophaalafspraakv2/Address.aspx

 

 

Adres en Route

Kringloopwinkel Rataplan Spijkenisse
Groene Kruisstraat 4

3201 CA Spijkenisse


winkel: tel 088 8282745

ophalen goederen: tel 088-8282782

 

maandag:
9 tot 18 uur
dinsdag:
9 tot 18 uur
woensdag:
9 tot 18 uur
donderdag:
9 tot 21 uur
vrijdag:
9 tot 18 uur
zaterdag:
10 tot 17 uur

Winkelacties & activiteiten

NIEUW! Coupeuse in de winkel

 

In Rataplan Spijkenisse hebben we een coupeuse in de winkel aan het werk. Ze repareert kleding, gordijnen, tassen enzovoorts. En dat alles tegen een klein prijsje!

 

De coupeuse is aanwezig op de volgende dagen

 

Dinsdag: 9 tot 18 uur

Woensdag: 9 tot 18 uur

Donderdag: 13 tot 21 uur

Vrijdag: 9 tot 16 uur

Zaterdag: 10 tot 17 uur