Rataplan Heerhugowaard

Rataplan Heerhugowaard is op 21 juli getroffen door een brand.

Wij zijn op dit moment heel hard aan het werk achter de schermen om de deuren  weer te kunnen openen omstreeks week 50! Onze auto haalt ook op afspraak de goederen bij u thuis op. U kunt  uw goederen ook afgeven bij ons magazijn op de Marconistraat 16. Onze medewerkers zijn op werkdagen aanwezig tussen 9 en 18 uur en op zaterdag tussen 10 en 17 uur.
Voor afspraken belt u gewoon 088-8282782.Wij verwelkomen u voor nu graag in onze kringloopwinkel van Alkmaar of Schagen.
Zodra de winkel van Heerhugowaard weer open kan laten we dat zo snel mogelijk weten

 

Excuses voor het ongemak!

 

 

Rataplan Heerhugowaard
 

Sinds september 2006 is in de voormalig liftfabriek Rataplan Heerhugowaard gevestigd. Het filiaal in Heerhugowaard op industrieterrein de Zandhorst 2 was de 1e uitbreiding van Rataplan buiten de grenzen van het Helderse. Een grote ruime & overzichtelijke winkel, waar de afgelopen jaren hard is gewerkt om er een gezellige winkel van te maken. Dat is aardig gelukt al zeggen we het zelf!

 

              nieuwe balie in Heerhugowaard

          kledingafdeling                                   entree & balie

  

 

 

Elke dag weer een verrassing wat er binnenkomt.

Dat maakt winkelen bij Rataplan zo leuk!

 

Af en toe lopen we tegen leuke nieuwe spullen aan en kunnen dit niet afslaan, zo kan het zijn dat u naast leuke 2e hands spulletjes nieuwe artikelen tegen kunt komen in onze winkels. Dit zijn retourgoederen of goederen met lichte schade of fabricage fouten. Zonde om niets mee te doen, dus daarom soms iets nieuws dus!

 

 

Rataplan Heerhugowaard doet nog meer...

Vanaf 2007 rijden wij voor de gemeente Heerhugowaard het grof huishoudelijke afval. Op deze manier komt alles wat nog verkoopbaar is in onze winkel terrecht. Al het overige afval wordt gescheiden afgevoerd en gerecycled. Het restafval wordt zo beperkt en hierdoor werkt Rataplan mee aan het verminderen van CO2 uitstoot. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het servicepunt van de gemeente Heerhugowaard tel.nr.: 072-57 5 55 55

 

 

 

 

 

 Adres & route

Marconistraat 16
1704 RG Heerhugowaard
Tel.:088-8282782
heerhugowaard@rataplan.nl

 

maandag:   9:00 tot 18:00 uur

dinsdag:     9:00 tot 18:00 uur
woensdag:  9:00 tot 18:00 uur
donderdag: 9:00 tot 18:00 uur  
vrijdag:       9:00 tot 21:00 uur   KOOPAVOND

zaterdag:    10.00 tot 17.00 uur

 

Uw spullen zijn welkom

Maak een ander blij met uw overbodige spullen en breng ze naar de Rataplan-kringloopwinkel bij u in de buurt. Onze mensen helpen u graag met uitladen. Ophalen kan ook. Wij doen dit gratis en vakkundig. Kijk hier in welke spullen we wel/niet geïnteresseerd zijn. 

 

Heeft u spullen voor de winkels                                

Amsterdam                Schagen

Diemen                      Haarlem   

Den Helder                Naaldwijk

Alkmaar                     Monster

Heerhugowaard        Spijkenisse

 

U kunt ook een online afspraak maken via deze link http://www.ophaalafspraak.nl/booxs-ophaalafspraakv2/Address.aspx